За контакти: 0899 87 73 36

Боядисване и Декориране

Дизайн и декорация

Изборът на интериорна боят е в зависимост от предназначението на помещението, предпочитанията на домакините и техния начин на живот. Ако всичко това е съобразено, всеки престой в помещението ще бъде едно удоволствие и почивка.
Цветът на стената изглежда различен при различна светлина — дневна, жълта или неонова. Цветовете могат да променят визуално размера и формата на стаята — светлите цветове я правят да изглежда по-голяма, а тъмните — по-малка. 
Но в крайна сметка вие избирате в какви цветоведа бъде боядисан вашият дом.

Избор на боя може да го направите по каталог в реномираните магазини. Компютърна програма контролира дозирането на различните оцветители за точно получаване на избрания цвят.
 
Когато избирате цвят за вашия дом или офис трябва да съобразите две неща. Едното от тях е количеството светлина, което влиза в съответната стая, а второто се състои в преценка на визуалния обем, който искате да придадете на помещението.
Ако помещението е добре осветено, можете да боядисате стените и в по-студени цветове, ако стаята обаче е тъмна и не толкова просторна, много важно за добрия й вид е да изберете топли цветове, които да я „отворят“.
И като извод бих могъл да обобщя — необходимите условия за едно качествено боядисване на стени могат да бъдат сведени до: правилно подбран вид боя, добър избор на „мече“, прецизно грундиране и нашите бояджий.
 

ЦЕНИ ЗАПИТВАНЕ?

© 2015 - 2024 Всички права запазени