За контакти: 0899 87 73 36

Топлоизолации

 

 Какво е топлоизолация?

Топлоизолирането е процес, при който се поставят материали, изолиращи и забавящи потока на топлина от вашето жилище навън. Това е един чудесен начин да спестите пари от отопление и да подобрите комфорта в дома си.
Имате ли нужда от нея?
Освен, ако не сте собственик на жилище в нова кооперация, то тогава отговорът е „Да, имате нужда”. Старите къщи и панелни блокове не са енергийно ефективни от тази гледна точка и количеството енергия нужна, за да стоплите помещенията е в пъти повече от тази, необходима при новите сгради.
Защо да изберете външна топлоизолация?
Процесът на работа на този тип изолация е следният — стените, когато бъдат нагрети, те започват да излъчват топлина и съответно я провеждат навън от жилището. Това, което забавя и спира този топлообменен процес е външната изолация и така тази топлинна енергия се запазва във вашето жилище.
Дългосрочна инвестиция ли е и изолирането?
Имайки предвид гореизброените неща, то отговорът е „Да, дългосрочна известия е”. Инвестирайки в изолиране еднократно, вие ще започнете да пестите от отопление и парите, които заплащате еднократно за поставянето на изолацията, ще ви се възвърнат в годините.

ЦЕНИ

Какво е саниране?

Санирането може да се обясни като „оздравяване” на сградата. Това е процес, при който се подновява облика на сградата. Той започва със смяна на дограмата, съответно се поставя или външна или вътрешна топлоизолация, полагане или смяна на мазилка и т.н.. С други думи, може да се каже, че това е ремонт на цялата сграда.
Какви са плюсовете от санирането?
Както при топлоизолирането, така и при санирането, основната цел е да се увеличи енергоефективността на вашия дом/сграда. Намаляване на сметките за отопление и т.н.. Също така сградата ви придобива един по-приятен вид.

ЦЕНИ

важно за настоящи клиенти

ПРОМОЦИЯ

© 2015 - 2024 Всички права запазени